"Credit24" Meistarlīgā par otrā riņķa labākajiem spēlētājiem atzīti divi SK "Jēkabpils Lūši" spēlētāji – Zigurds Adamovičs un Dāvis Melnis, RTU/"Robežsardze" diagonālais spēlētājs Gatis Garklāvs un VK "Biolars"/Jelgava "pusīte" Ruslans Sorokins.

Par "Credit24" Meistarlīgas 2019./2020. gada sezonas otrā riņķa labāko uzbrucēju Latvijas komandās atzīts RTU/"Robežsardze" diagonālais spēlētājs Gatis Garklāvs.

Viņš 2. aplī nospēlētajās 8 spēlēs ir izcēlies ar 111 punktiem, no kuriem 11 sakrāti blokā. Ar vidēji spēlē gūtiem 13,88 punktiem Garklāvs Rīgas vienībai 2. aplī palīdzēja gūt trīs uzvaras.

Labākā bloķētāja titulu izpelnījies atzīts SK "Jēkabpils Lūši" pirmā tempa spēlētājs Zigurds Adamovičs.

Volejbolists 2. aplī gan aizvadīja vien 5 mačus, taču savāca 47 punktus, no kuriem 3 bija "eisi". 22 gūtie punkti ar bloka palīdzību tieši Zigurdu ļauj 2. riņķī saukt par labāko bloķētāju, jo vidēji spēlē viņa kontā bijuši 4,4 bloki.

Serves uzņemšanā labākais bija ilggadējais Latvijas izlases dalībnieks un Londonas olimpisko spēļu devītās vietas ieguvējs Ruslans Sorokins.

Vecmeistars 2. aplī 8 spēlēs servi ir uzņēmis 111 reizes, no kurām 64,38% gadījumos servju uzņemšana novērtēta kā laba, bet 21,57% uzņemto servju – kā lieliska. Viņš savai vienībai otrajās astoņās spēlēs palīdzējis izcīnīt divas uzvaras, tai skaitā pār spēcīgo Tallinas "Selver" komandu.

Visbeidzot par labāko "libero" otrajā sacensību riņķī atzīts SK "Jēkabpils Lūši" volejbolists Dāvis Melnis.

Viņš 2. aplī labi serves ir uzņēmis 53,25% gadījumu, bet lieliski – 23,88% reižu, palīdzot komandai uzvarēt piecās no astoņām spēlēm.

Jāpiemin, ka labāko noteikšanai tika ņemti vērā tikai 2. apļa spēļu rezultāti un kopīgā situācija turnīra tabulā.

Par pirmā riņķa labākajiem spēlētājiem tika atzīti Kristaps Šmits (OC "Limbaži"/MSĢ), Vladislavs Blumbergs (SK "Jēkabpils Lūši"), Armands Āboliņš (SK "Jēkabpils Lūši") un Ingars Ivanovs (RTU/"Robežsardze").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!