Foto: FIVB
Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs ceturtdien Hamburgā piedzīvoja pirmo zaudējumu Pasaules kausa izcīņas finālturnīra apakšgrupas spēlēs, bet Aleksandram Samoilovam/Jānim Šmēdiņam jau trešais zaudējums A grupā.

Otrajā B grupas spēlē latvieši sīvā cīņā atzina norvēģu Andersa Mola un Kristiana Seruma pārākumu, zaudējot ar 1-2 (21:18, 19:21, 12:15).

Tas mūsu puišiem bija pirmais zaudējums turnīrā; kā ziņojām, pirmajā B grupas spēlē tika izcīnīta uzvara pār spāņiem Pablo Ereru/Adrianu Gaviru. Vēl apakšgrupu turnīrā Pļaviņam/Točam jācīnās ar Aleksandru Bruveru/Robertu Mēvsenu no Nīderlandes un poļiem Mihalu Brilu un Gžegožu Fijaleku.

Otrs Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš turnīru iesāka neveiksmīgi, zaudējot divās pirmajās spēlēs, un arī trešajā ceturtdien mūsu vadošais pludmales volejbola pāris nespēja gūt uzvaru. 43 minūtes garā un smagā cīņā Samoilovs/Šmēdiņš ar 1-2 (18:21, 21:19, 13:15) piekāpās Krievijas sportistiem Oļegam Stojanovskim/Igoram Veļičko un līdz ar to zaudēja cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!