Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā FIVB "Grand Slam" pludmales volejbola turnīrā Austrijā potītes savainojumā iedzīvojās Mārtiņš Pļaviņš; lai gan sportists turnīru spēja pabeigt un kopā ar Jāni Šmēdiņu ieņēma devīto vietu, atgriežoties mājās, sportistam nākas apmeklēt ārstus, informē sportistu menedžeris Jānis Celmiņš.

Apakšgrupas spēlē pret Brazīlijas duetu Rikardo/Kunju vienā no cīņas epizodēm pie tīkla Mārtiņš guva potītes savainojumu un Latvijas duets bija spiests pieprasīt medicīnisko pārtraukumu. Lai gan Pļaviņš/Šmēdiņš spēli un visu turnīru nospēlēja līdz galam, trauma ietekmēja Mārtiņa spēli. "Pēdējā spēlē pret norvēģiem bija smaga – nevarēju ne uzlekt, ne īsti uzspēlēt aizsardzībā. Bez lēciena aizsist garām blokam ir ļoti grūti, tāpēc nācās pāriet uz māņu sitieniem," skaidro Mārtiņš Pļaviņš.

Svētdien Pļaviņa un Šmēdiņa komanda atgriezās mājās, bet jau pirmdien Mārtiņam paredzēts apmeklējums pie ārstiem Latvijas Olimpiskajā vienībā, kas arī dos skaidrību par traumas nopietnību.

Jau otrdien Latvijas sportistiem paredzēts doties ceļā uz Norvēģiju, kur paredzēts viens no galvenajiem šīs sezonas startiem – Eiropas čempionāts. Pirmās spēles paredzētas trešdien un Mārtiņš pats cer, ka līdz tam kāju izdosies savest kārtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!