Foto: F64
Uzvaras "Schenker" Latvijas vīriešu volejbola čempionāta pirmajās pusfināla spēlēs ceturtdien izcīnīja "Poliurs/Ozolnieki" un "Biolars" komandas.

Pie negaidītākā panākuma tika "Biolars" volejbolisti, kas izbraukumā pēc pirmā zaudētā seta nākamajos trijos samērā pārliecinoši spēja pieveikt "Lāse/R/Rīga" komandu ar 3-1 (27:29, 25:17, 25:15, 25:20).

Tikmēr "Poliurs/Ozolnieki" neatstāja cerības uz panākumu "Daugavpils Universitāte" (DU) komandai, uzvarot to savā laukumā ar rezultātu 3-0 (25:16, 25:13, 26:24).

Sērijās līdz divām uzvarām "Biolars" un "Poliurs/Ozolnieki" izvirzījās vadībā ar 1-0.

Nākamie mači notiks sestdien, kad pāri tiksies Jelgavā un Daugavpilī. Savukārt trešās spēles nepieciešamības gadījumā notiks svētdien.

Pagājušajā gadā Latvijas čempionātā triumfēja "Biolars/Olaine-Ozolnieki", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja "Lāse-R/Rīga". Savukārt pirms šīs sezonas "Biolars/Olaine-Ozolnieki" komanda sadalījās "Poliurs/Ozolnieki" un "Biolars" vienībās.

Kā ziņots, regulārajā sezonā visas šīs četras vienības startēja Latvijas un Igaunijas apvienotajā "Schenker" līgā, kurā vissekmīgāk startēja "Poliurs/Ozolnieki" komanda, izcīnot trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!