Foto: F64
Uzvaru Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - "Schenker" līgas - spēlē ceturtdien izcīnīja Latvijas komanda "Poliurs/Ozolnieki".

"Poliurs/Ozolnieki" izbraukumā ar 3-0 (27:25, 25:23, 25:21) apspēlēja citu Latvijas vienību "Biolars/Olaine".

Čempionāta kopvērtējumā pēc šī mača "Poliurs/Ozolnieki" komanda ar 35 punktiem 18 spēlēs ieņem ceturto vietu, taču tikpat punktu ir arī trešajā vietā esošajam Tartu "Pere Leib" klubam, kurā spēlē latvietis Lauris Iecelnieks.

Savukārt "Biolars/Olaine" volejbolisti ar 28 punktiem 19 mačos patlaban atrodas septītajā vietā.

Tikmēr līderpozīcijā atrodas Latvijas volejbolista Denisa Petrova pārstāvētā Tallinas "Selver", kas 20 mačos tikusi pie 48 punktiem, bet otro pozīciju ar 44 punktiem 19 spēlēs ieņem latviešu Austra Štāla un Agra Leiša pārstāvētā "Parnu" komanda.

No pārējiem Latvijas klubiem "Lāse-R/Rīga" ar 31 punktu 19 mačos šobrīd atrodas piektajā pozīcijā, bet "Daugavpils Universitāte" (DU) 19 spēlēs tikusi pie 20 punktiem, ieņemot astoto vietu.

Kā ziņots, "Schenker" līgā šosezon piedalās četri Latvijas klubi, sešas Igaunijas vienības, kā arī līgā debitē Krievijas komanda Kaļiņingradas "RSU-Jantar".

Visas komandas regulārajā čempionātā aizvadīs divu apļu turnīru, bet pēc tam astoņas spēcīgākās iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Jau vēstīts, ka iepriekšējos četros gados "Schenker" līgā triumfējusi vienība "Selver". Savukārt "Lāse-R/Rīga" aizvadītajā sezonā trešo gadu pēc kārtas turnīru noslēdza trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!