Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Poliurs/Ozolnieki" komanda Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - "Schenker" līgas - spēlē piektdien ar rezultātu 3-0 (25:22, 25:21, 25:22) savā laukumā pieveica latviešu Arta Caica un Laura Iecelnieka pārstāvēto Tartu "Pere Leib" vienību no Igaunijas.

Latvijas klubam šis bija trešais panākums pēc kārtas.

Ceturtdien "Pere Leib" komanda viesojās Daugavpilī, kur piedzīvoja zaudējumu "Daugavpils Universiatēs" (DU) komandai ar 1-3 (21:25, 25:23, 19:25, 23:25). DU volejbolisti izcīnīja piekto panākumu pēc kārtas. Tā šosezon ir sekmīgākā no Latvijas vienībām "Schenker" līgā.

Kopvērtējumā DU kontā ir 14 punkti septiņās spēlēs, kas tai dod trešo vietu. "Poliurs/Ozolnieki" izcīnījuši 12 punktus astoņās cīņās, ieņemot piekto pozīciju, bet "Lāse-R/Rīga" ar desmit punktiem piecās spēlēs atrodas sestajā vietā. Savukārt "Biolars" ar deviņiem punktiem septiņās spēlēs atrodas astotajā pozīcijā.

Čempionāta līderi ar 17 punktiem sešos mačos ir Latvijas sportista Andreja Baburova pārstāvētā iepriekšējo piecu gadu līgas čempionvienība Tallinas "Selver".

Visas desmit komandas regulārajā čempionātā aizvadīs divu apļu turnīru, bet pēc tam astoņas spēcīgākās iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Kā ziņots, iepriekšējos piecos gados "Schenker" līgā triumfējusi "Selver" vienība, kas šosezon gan palikusi nedaudz vājāka, bet "Poliurs/Ozolnieki" komanda aizvadītajā sezonā turnīru noslēdza trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!