Foto: Latvijas Volejbola federācija
"Credit24" Baltijas meistarlīgā volejbolā sestdien, 21. novembrī, Latvijas klubu duelī "RTU Robežsardze/ Jūrmala" tikās ar VK "Biolars/ Jelgava", kur uzvaru izcīnīja Jūrmalas vienība.

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" mājās ar 3-0 (25:17, 25:15, 25:16) uzvarēja "Biolars"/"Jelgava".

Jūrmalas vienībā Renārs Pauls Jansons guva 17 punktus, no kuriem divi iekrāti ar bloku. Vēl desmit punktus pievienoja Macs Nikolas Ariels.

Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Jevgēņijs Vjatkins, bet Aleksandrs Kudrajošovs guva sešus punktus.

Svētdien laukumā dosies "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" un "Biolars"/"Jelgava" vienības. Tāpat savā starpā tiksies līdervienība "Saaremaa" un Tallinas "Selver".

Līgas vadībā ar 26 punktiem deviņās cīņās ir "Saaremaa". Jēkabpils "Lūši" ar 16 punktiem septiņos mačos ieņem otro vietu, apsteidzot Tartu "Bigbank", kas astoņās spēlēs ar 15 punktiem ir trešā. Tālāk ar 14 punktiem astoņos dueļos seko "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", latviešu pārstāvētajai "Parnu" sešās spēlēs ir 12 punkti, kamēr jelgavnieki ar četriem punktiem ir astotie, bet "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" piecās cīņās palikusi bez punktiem un ir pēdējā starp desmit vienībām.

Vīriešu konkurencē šogad "Credit24" Meistarlīgā piedalās desmit komandas - piecas no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", "Saaremaa", Tallinas "Selver" un "TalTech"), četras no Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"), un dalībnieku vidū atkal ir Lietuvas pārstāvji - Klaipēdas "Amber Volley".

Šī gada marta beigās turnīra rīkotāji Covid-19 izplatības dēļ pieņēma lēmumu neizspēlēt "Final four" turnīru, kā rezultātā čempioni netika kronēti.

Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju (LVF) un "sportacentrs.com" piedāvāja spēles video translāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!