Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/ Ruslans Sorokins pirmdien piedzīvoja zaudējumu Maskavas "Grand Prix" sacensību ceturtdaļfinālā un ieguva dalītu piekto pozīciju.

Samoilovs/ Sorokins ceturtdaļfināla cīņā ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās vieniem no turnīra favorītiem brazīliešiem Rikardu Aleksam Koštam Santušam un Pedru Enrikem Kunjam. Līdz ar to šis Latvijas duets izcīnīja dalītu piekto vietu šajās sacensībās.

Atgādinām, ka Samoilovs/ Sorokins astotdaļfinālā sīvā cīņā ar 2-1 (21:13, 11:21, 15:13) uzvarēja amerikāņus Metjū Fīrbringeru/Nikolasu Lusenu, bet Pļaviņš/ Šmēdiņš ar 0:2 (19:21, 18:21) zaudēja brazīliešiem Benžaminam Insfranam/ Bruno Oskaram Šmitam, turnīra noslēgumā ieņemot dalītu devīto vietu.

Grupu turnīrā abi Latvijas dueti bija vienā apakšgrupā, un katrs trīs spēlēs guva divas uzvaras. Pēc tam "play off" pirmajā kārtā Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-1 uzvarēja Nīderlandes pāri Emielu Būrsmu/Dānu Spijkersu, bet Samoilovs/Sorokins ar 2-1 pārspēja itāliešus Paolo Nikolai/Danieli Lupo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!