Foto: F64
Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - "Schenker" līgas - finālturnīrs jau septīto gadu pēc kārtas notiks Igaunijā, vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Šoreiz sacensības 2. un 3.martā risināsies Pērnavas sporta hallē.

Jau izsludināta pieteikšanās bezmaksas braucienam no Rīgas uz izšķirošās dienas notikumiem. Izbraukšana 3.martā plkst.10 notiks no Katlakalna iela 11c, blakus ēkai "Kravu pasaule".

Pieteikšanās līdz 1.marta plkst.12 iespējama e-pastā oksana.zdana@dbschenker.com.

Šīs sezonas "Schenker" līgas volejbola čempionāta regulārā sezona noslēgsies šajā nedēļas nogalē. Jau zināms, ka ceturtdaļfinālā iekļūs visas četras Latvijas komandas, un paredzams, ka šogad vismaz vienai atkal arī izdosies kvalificēties finālturnīram.

Sacensību uzvarētājs Latvijā noskaidrots tikai pašā pirmajā reizē - 2006.gadā Rīgā par labāko kļuva "Poliurs/Biolar" spēlētāji.

Savukārt nākamajos gados finālčetrinieka sacensības četras reizes risinājušās Tallinā, bet pa reizei arī Tartu un Pērnavā. Piecas no šīm reizēm triumfēja Tallinas "Selver" vienība, bet pērn labākā bija Tartu "Pere Leib" komanda.

Šajā sezonā Latviju turnīrā pārstāv ierastās četras komandas. Tāpat tajā piedalās arī seši Igaunijas klubi.

Pagājušajā gadā neviena Latvijas vienība nespēja kvalificēties turnīra pusfinālam, bet iepriekš katru gadu vismaz viena Latvijas komanda bija iekļuvusi līgas labāko trijniekā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!