Foto: F64
Svētdien ar "Selver Tallinn" uzvaru noslēdzies "Schenker" līgas fināls, portālu "Delfi" informēja Latvijas Volejbola federācija.

Svētdien ar "Selver Tallinn" uzvaru noslēdzies "Schenker" līgas fināls. Spēlē par zelta medaļām "Selver Tallinn" ar 3-0 (13;17;21) uzveica "Parnu VK" volejbolistus, tādējādi zelts - "Selver Tallinn", sudrabs - "Parnu VK", bronza, kā ziņots, - "Poliurs/Ozolnieki" volejbolistiem.

Šis ir jau piektais gads pēc kārtas, kad "Schenker" līgas finālā triumfē "Selver".

"Vispirms plānojam uzvarēt arī "Schenker" līgas Igaunijas čempionātā, pēc tam būs jādomā par komandas sastāvu nākamajai sezonai. Domāju, ka labākie spēlētāji aizies spēlēt uz labākajiem ārzemju klubiem, līdz ar to komandai būs atkal jauns izaicinājums, būs jāuzstāda jauni mērķi un tie jāsasniedz. Varu teikt tikai to, ka arī nākamajā sezonā nevienam nedāvināsim uzvaras, ja kāds gribēs mūs uzvarēt, tad tai būs jābūt spēcīgai komandai," pastāstīja uzvaqrētāju komandas trenerim Avo Keels.

Apbalvošanas ceremonijā tika pasniegtas balvas arī "Schenker" līgas "Zvaigžņu septītniekam" – labākais diagonāles spēlētājs – Valērijs Lomakins (Poliurs/Ozolnieki), labākie vidējie bloķētāji – Tamars Nasals (Parnu VK) un Dmitro Pasitski (Selver Tallinn), labākie servju uzņēmēji – Lauris Iecelnieks (Tartu Pere Leib) un Kristjan Ouekallas (SELVER Tallinn), labākais saspēles vadītājs – Deniss Petrovs (SELVER Tallinn), labākais libero –Austris Štāls (Parnu VK). Par labākajiem spēlētāji tika atzīti ņemot vērā "Final four" spēļu statistiku un "Schenker" līgas žūrijas vērtējumu.

Svētdien tika noteikti arī katras spēles labākie spēlētāji – Ivo Baranovskis (Poliurs/Ozolnieki), Raits Rikbergs (Tartu Pere Leib), Deniss Petrovs (Selver Tallinn), Adrus Raadiks (Parnu VK).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!