Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš/Artis Caics Eiropas čempionāta finālturnīra grupu kārtu trešdien iesāka ar zaudējumu, pirmajā spēlē ar 1-2 (21:17, 18:21, 10:15) piekāpjoties norvēģiem Īveram Andrēasam Horrmam/Oivindam Hordvikam.

Otrajā P grupas spēlē ceturtdien Šmēdiņam/Caicam būs jātiekas ar austriešiem Aleksandru Hūberu/Robinu Zeidlu, kuri šai turnīrā izlikti ar10.numuru. Austrieši trešdien pirmajā spēlē ar 2-1 uzvarēja šveiciešus Gabatūleru/Šnideru.

Jau ziņojām, ka trešdien Eiropas čempionāta finālturnīra pirmo uzvaru svinēja Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš, bet Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins iesāka to ar zaudējumu.

Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš, kuri šai turnīrā izlikti ar piekto numuru un spēlē N grupā, pirmajā spēlē pārliecinoši, 30 minūšu laikā, ar 2-0 (21:17, 21:13) uzvarēja beļģus Vardu Kuki/Tomu van Valli, bet Samoilovs/Sorokins pirmajā mačā ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās čehiem Petram Benešam/Premišlam Kubalam.

Jau ziņojām, ka sieviešu konkurencē vienīgās Latvijas pārstāves Inguna Minusa/Inese Jursone turnīra pirmajā mačā piedzīvoja zaudējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!