Ceturtdien, 5. jūlijā, "Delfi TV" piedāvāja nākamo, pēc skaita sesto, raidījumu ciklā "Ceļš uz Lužņikiem", kurā "Solona kluba" biedrs Andris Tihomirovs un "Delfi" sporta žurnālists Jānis Bendziks ar humora pieskārienu sprieda par šāgada Pasaules kausa astotdaļfinālā piedzīvoto un to, ko sagaidīt ceturtdaļfinālā.
Raidījumu ierasti vadīja "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, pazīstamais "stand-up" komiķis, grupas "Singapūras satīns" dalībnieks un liels futbola jautājumu lietpratējs – Edgars Bāliņš.

"Delfi" lasītājus un futbola fanus aicinām Pasaules kausa laikā iesaistīties raidījuma satura pilnveidošanā, daloties ar savām atziņām par Pasaules kausu, izteikt savus jautājumus un novērojumus sociālajos tīklos, pievienojot klāt tēmturi #CeļšUzLužņikiem.

Kopumā ir paredzēti deviņi raidījumi gandrīz katru pirmdienu un ceturtdienu pulksten 11 tiešraidē portālā "Delfi", bet precīzākam raidījuma demonstrēšanas grafikam iespējams sekot līdzi portālā "Delfi".

Ja neizdodas raidījumu vērot tiešraidē, tad raidījumu ieraksti pilnā apjomā visiem interesentiem būs pieejami "Delfi" sadaļā "Pasaules kauss futbolā".

Šis ir otrais projekts, ko "Delfi" piedāvā no savas jaunās daudzfunkcionālās interneta televīzijas studijas, par kuras izveidošanu vēstījām maijā. Taču skaidrs, ka šis nebūs pēdējais projekts, kas apdzīvos studiju. Jau 2018. gada laikā pie skatītājiem dosies vēl vismaz divi raidījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!