Svētdien ar grandiozu finālu noslēdzās 2018. gada Pasaules kauss futbolā, un "Delfi TV" piedāvāja noslēdzošo raidījumu cikla "Ceļš uz Lužņikiem" diskusiju.

Mēneša laikā pasaule redzēja lieliskas 64 spēles, kurās noskaidrojās viena uzvarētāja - finālā "Lužņiku" stadionā prestižo Pasaules kausu virs galvām cēla Francijas futbolisti.

Kāds bija turnīrs? Ko tas deva futbolam? Kas priecēja un kas skumdināja līdzjutējus? Kas bija spožākās zvaigznes? To un notikošos sporta svētkus Krievijas futbola laukumos cikl pēdējā raidījumā apsprieda portāla "Delfi" sporta nodaļas redaktors Uldis Strautmanis, viņa kolēģis Jānis Bendziks un "Delfi" futbola eksperts Miks Siliņš.

Raidījumu ierasti vadīja "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, pazīstamais "stand-up" komiķis, grupas "Singapūras satīns" dalībnieks un liels futbola jautājumu lietpratējs – Edgars Bāliņš.

Šis bija noslēdzošais, devītais "Ceļš uz Lužņikiem" raidījums, ko Pasaules kausa laikā varēja redzēt gandrīz katru pirmdienu un ceturtdienu.

Ja neizdevās raidījumus vērot tiešraidē, tad raidījumu ieraksti pilnā apjomā visiem interesentiem pieejami "Delfi" sadaļā "Pasaules kauss futbolā".

Šis ir otrais projekts, ko "Delfi" piedāvā no savas jaunās daudzfunkcionālās interneta televīzijas studijas, par kuras izveidošanu vēstījām maijā. Taču skaidrs, ka šis nebūs pēdējais projekts, kas apdzīvos studiju. Jau 2018. gada laikā pie skatītājiem dosies vēl vismaz divi raidījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!