Foto: AP/Scanpix

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello aizliedzis sevis padotajiem spēlētājiem Pasaules kausa izcīņas laikā izmantot sociālos tīklus.

Kapello savas trenera karjeras laikā vienmēr izcēlies ar savu dzelžaino disciplīnu, un šī gada Brazīlijā notiekošā Pasaules kausa izcīņa nav izņēmums.

Itāļu speciālists Krievijas futbola izlases futbolistiem turnīra laikā aizliedzis izmantot "Facebook", "Twitter", "Instagram" un jebkādu citu tīmekļa komunikācijas veidu, kamēr valstsvienība nav devusies prom no Brazīlijas.

"Spēlētāji Brazīlijā nedrīkst izmantot sociālos medijus. Viņiem no tiem ir jāatturas vienu mēnesi. Tad, kad futbolisti nokļūs mājās, viņi sociālos tīklus varēs izmantot uz nebēdu," paziņojis 67 gadus vecais Kapello. "Ja "tvīts" nav rakstīts inteliģentā veidā, tas var pārvērsties nepatīkamā starpgadījumā. Lai to novērstu, esmu lūdzis spēlētājiem neizmantot sociālos tīklus."

Krievija šajā Pasaules kausa izcīņā cīnās H apakšgrupā kopā ar Beļģiju, Alžīriju un Dienvidkoreju, pret kuru krievi otrdien aizvadīs savu pirmo dueli turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!