Foto: AFP/Scanpix
Brazīlijas futbola izlases uzbrucējam Neimaram esot paveicies ar Pasaules kausā gūto traumu, jo tā varēja novest viņu invalīdu ratos, izpaudis sportists.

"Divi centimetri augstāk, un es šobrīd jau būtu invalīdu ratiņos," preses konferencē izteicies Neimars. "Taču nekāda naida pret Sunjigu nav. Viņš man piezvanīja un teica, ka neesot speciāli vēlējies mani traumēt un ka nožēlo notikušo. Man savukārt žēl, ka tas notika manai karjerai tik svarīgā laikā."

"Es nevaru apgalvot, ka tas tika izdarīts tīšām, jo nevaru runāt viņa vārdā, taču visi, kas izprot futbolu, piekritīs, ka šāds uzbrukums nav īsti normāls," piebilda Neimars. "Ja kāds pienāk no aizmugures, es neko nevaru iesākt. Es nevaru kontrolēt situāciju."

Kā zināms, Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē pret Kolumbiju vienā no mača epizodēm cīņā par bumbu kolumbiešu aizsargs traumēja Neimaru, kurš tika nogādāts slimnīcā, un tur viņam konstatēja mugurkaula jostasvietas skriemeļa lūzumu. Diagnozi apstiprinājuši arī viņa tiešās darbavietas, "FC Barcelona" ārsti, un augusta sākumā futbolists ārstēšanās procesu turpinās Barselonā.

Pēc šā incidenta Sunjiga saņēmis neskaitāmus nāves draudus, un Kolumbijas Futbola federācija bija spiesta izplatīt paziņojumu, ka garantēšot futbolista drošību kā mājās, tā, Itālijā, kur Sunjiga pārstāv "Napoli" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!