Foto: Reuters/Scanpix
Anglijas futbola izlases uzbrucējs Veins Rūnijs pirms Pasaules kausa izcīņas spēlēm kritizējis savu bijušo komandas biedru, Portugāles valstsvienības līderi Krištianu Ronaldu par viņa lielo vēlmi pēc individuālajām balvām.

Aizvadītajos gados Ronaldu un argentīnieša Lionela Mesi cīņa par "Zelta bumbu" jeb "Ballon d'Or" bijusi ļoti sīva, un šogad šo trofeju ieguva portugālis. Tikmēr Rūnijs nav bijis starp reāliem kandidātiem uz šo balvu, un viņš par to nesatraucas.

"Es neesmu spēlētājs, kuram vajag iegūt individuālās balvas. Es neesmu tāds, kā Krištianu Ronaldu, kuram tās nepieciešamas, lai cilvēki viņu apbrīnotu. Viņš vēlas savus momentus. To var redzēt," portālā "Eurosport" citēts Rūnijs.

"Man svarīgas ir uzvaras ar komandu un ar to izcīnītās trofejas. Esmu ieguvis Anglijas Futbola asociācijas labākā spēlētāja balvu, taču tas nebija ne uz pusi tik patīkami, kā panākumi ar Mančestras "United". Šogad ar komandu pie panākumiem netiku, ceru, ka ar valstsvienību tas izdosies," turpināja Rūnijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!