Foto: DELFI
Drošības apsvērumu dēļ Anglijas futbola izlase uz Pasaules kausa finālturnīru Krievijā vedīs līdz gan savus pavārus, gan pārtikas produktus, ziņo vietējie mediji.

Lai izslēgtu saindēšanās risku, angļiem līdz būs virkne dažādu produktu, ieskaitot kēksiņus, pupiņas, tomātu mērci, šokolādi, sinepes un tēju, kā arī pavāri, kuri izlases mītnes vietā pārliecināsis, ka Krievijas ēdiens ir derīgs lietošanai un nav "saindēts", raksta "The Sun".

Pavāri Pasaules kausa norises vietā ieradīsies nedēļu pirms komandas, apstiprinājusi Anglijas izlases vadība. Viņi pārbaudīs komandai piegādājamās gaļas, zivju, augļu, dārzeņu, rīsu un makaronu kvalitāti, kā arī ūdeni un pienu.

"Pārtikas kvalitāte tiks rūpīgi uzraudzīta. Svarīgākais ir, lai nevienam spēlētājam prims mačiem nerastos problēmas," izdevums citē Anglijas federācijas pārstāvi. "Futbolisti patērēs ievērojamu daudzumu vistas gaļas, pastu, zivis un pārējo, tāpēc kvalitātei ir jābūt nevainojamai."

Kā zināms, Lielbritānija ir apsūdzējusi Krieviju bijušā spiega Sergeja Skripaļa noindēšanā, kas pasliktinājis abu valstu attiecības, un valsts varas iestādes ir ieteikušas Lielbritānijas pilsoņiem, arī futbolistus, īpaši uzmanīties, ierodoties un uzturoties Krievijā.

Pēc incidenta ar Skripaļu Lielbritānijas premjerministre Terēza Meja paziņoja, ka šīs valsts amatpersonas un karaliskās ģimenes pārstāvji boikotēs Pasaules kausa izcīņas finālturnīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!