Foto: EPA/Scanpix/LETA
2018. gada Pasaules kausa finālturnīrā piektdien vieni no galvenajiem favorītiem Brazīlijas futbolisti, kompensācijas laikā gūstot divus vārtus, ar 2:0 (0:0) pieveica Kostariku, sperot platu soli pretī iekļūšanai astotdaļfinālā.

Brazīlijas futbola izlase jau otrajā spēlē nespēja apliecināt savu favorītes lomu, šoreiz gan spējot izglābties no neizšķirta, kas krietni sarežģītu tās izkļūšanu no grupas. Abus vārtus brazīlieši guva tikai kompensācijas laikā - pirmais izcēlās Koutinju, pirmais paspējot pie bumbas un precīzi sitot ar pēdas purngalu, bet pēdējās sekundēs praktiski tukšos vārtos bumbu raidīja brazīliešu zvaigzne Neimars.

Brazīlijas izlase pirmās kārtas cīņā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Šveici, kamēr Serbija ar 1:0 uzvarēja Kostariku. Pirms otrās kārtas noslēguma Brazīlijai ir četri punkti, Serbijai trīs, Šveicei viens, bet Kostarika ir tukšā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi. $duelID=1063;$eventID=21;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!