Foto: AFP/Scanpix/LETA
Horvātijas izlases aizsargs Dejans Lovrens uzskata, ka viņš nesaņem pietiekami lielu atzinību, lai arī ir viens pasaules labākajiem aizsargiem.

Lovrens ar Horvātijas izlasi trešdien sasniedza Pasaules kausa finālu, pusfināla mačā pieveicot Anglijas izlasi. Savukārt ar "Liverpool" komandu viņš pagājušajā sezonā iekļuva UEFA Čempionu līgas finālā. Šie sasniegumi Lovrenam likuši domāt, ka viņš ir viens no pasaules labākajiem aizsardzības futbolistiem.

"Cilvēki saka, ka man bijusi grūta sezona, bet es tam nepiekrītu," Lovrens teica intervijā ar "beIN Sport". "Es aizvedu "Liverpool" līdz Čempionu līgas finālam, bet tagad ar nacionālo komandu esmu Pasaules kausa finālā. Es domāju, ka cilvēkiem jāsāk saprast, ka esmu viens no labākajiem aizsargiem pasaulē."

Aizsargs arī novērtēja Horvātijas izlases līdera Lukas Modriča sniegumu šajā Pasaules kausā.

"Luka Modričs ir viens no trim labākajiem pussargiem pasaulē, un, ja mēs uzvarēsim Pasaules kausa finālā, viņš būs pelnījis "Ballon d'Or" balvu," turpināja Lovrens.

Horvātijas izlases pretinieki Pasaules kausa finālā būs Francijas valstsvienība. Abas komandas "Lužņiku" stadionā Maskavā spēkosies svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!