Foto: AP/Scanpix/LETA
Horvātijas izlases vārtsargs Danijels Subašičs pirms pagarinājuma ceturtdaļfināla spēlē pret Krieviju juta spēcīgas sāpes kājas muskulī, tomēr viņš negrasījās padoties un pateicoties savu masieru veikumam, sekmēja komandas iekļūšanu Pasaules kausa pusfinālā.

Jau vēstīts, ka Horvātijas izlase dramatiskā cīņā pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja turnīra mājinieci Krieviju un iekļuva pusfinālā, kurā būs jātiekas ar Anglijas valstsvienību. Mača pamatlaika izskaņā Subašičs ļoti nevainīgā situācijā nokrita zālājā, jo izjuta sāpes kājas augšstilbā, tomēr viņš spēja pabeigt maču un palīdzēja komandai izcīnīt smagu uzvaru.

"Es sāku iesildīties spēlei un jutu sāpes muskulī," sarunā ar FIFA preses dienestu stāstīja Subašičs. "Mans fizioterapeits izmasēja man kāju, un es varēju spēlēt."

"Vēlāk es atkal jutu sāpes, bet es nepadevos. Es zināju, ka treneris ieplānojis veikt citu maiņu. Pārtraukumā pirms pagarinājuma masieri ātri pastrādāja, gluži kā F-1 pitstopā. Atkal biju gatavs spēlēt," viņš turpināja.

"Šī man bijusi gara sezona, bet iespēja spēlēt Pasaules kausa pusfinālā var būt reizi mūžā, tāpēc nav jēgas padoties," kaujinieciski noskaņots bija vārtsargs Subašičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!