Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Anglijas futbola izlase Pasaules kausa izcīņas G grupas spēlē Volgogradā pirmdien ar rezultātu 2:1 (1:1) dramatiskā cīņā pārspēja Tunisijas valstsvienību, uzvaras vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā gūstot Harijam Keinam.

Anglijas futbolisti šajā mačā izvirzījās vadībā jau spēles 11. minūtē, kad pēc stūra sitiena Keins bija pirmais pie vārtsarga atvairītās bumbas un ar vieglu sitienu guva vārtus. Angļi laukumā izskatījās pārliecinoši, tomēr turpinājumā viņi neizmantoja vairākas labas vārtu gūšanas iespējas.

Tad 35. minūtē Kails Volkers savā soda laukumā iesita pretiniekam ar elkoni pa seju, un tiesnesis nekavējoties nozīmēja 11 metru soda sitienu uz Anglijas vārtiem. Šo lielisko iespēju uzmantoja Ferhani Sasi, izlīdzinot rezultātu. Spēles turpinājumā Anglija daudz spēlēja ar bumbu, tomēr momentu nebija vairs tik daudz un to realizācija pamatīgi piekliboja. Uzvarētājs izšķīrās mača kompensācijas laika pirmajā minūtē, kad Keins vēlreiz pēc stūra sitiena guva vārtus. Šoreiz viņš precīzi sita ar galvu.

Līdz ar to Anglija savu 15. Pasaules kausa finālturnīru sāka ar uzvaru, bet Tunisijas spēlētājiem tomēr neizdevās gūt punktu turnīrā, kurā viņi nebija spēlējuši astoņus gadus.

Jau vēstīts, ka G grupas citā spēlē Beļģija ar rezultātu 3:0 sagrāva Panamas valstsvienību.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača notikumu aprakstu.

$duelID=1043;$eventID=21;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!