Foto: AP/Scanpix/LETA

Pēc Argentīnas izlases spēles Pasaules kausa apakšgrupā ar Nigēriju, kurā tika gūta astotdaļfinālu nodrošinošā uzvara, mediju uzmanības lokā nonāca argentīniešu futbola leģenda Djego Maradona, kuram stadionā tika sniegta medicīniskā palīdzība.

57 gadus vecais Maradona šo spēli vēroja klātienē un uz notiekošo laukumā reaģēja ļoti vētraini, pēc Mesi gūtajiem vārtiem izteiksmīgi pateicoties Dievam, mača laikā aktīvi žestikulējot vai drūmi vērojot spēli. Atraktīvais veterāns saņēma arī nosodījumu par paceltu vidējo pirkstu rādīšanu pēc Argentīnas izlases uzvaras vārtiem.

Pēc pirmā puslaika Maradonam esot bijusi nepieciešama ārstu palīdzība, un medijos jau izskanēja baumas, ka viņš ievietots slimnīcā, kaut kur parādījās runas par narkotiku pārdozēšanu. Bažas par viņa veselības stāvokli izgaisināja pats Maradona, kurš savā "Facebook" kontā ievietojis foto ar ārstu un paziņojis, ka viss esot kārtībā: "Gribu visiem pateikties, ar mani viss kārtībā. Neesmu slimnīcā, mani neviens nav hospitalizējis. Spēles pārtraukumā man iesāpējās kakls un notika (sirds) dekompensācija. Mani pārbaudīja ārsts un ieteica doties prom. Taču es gribēju palikt, jo mēs riskējām ar visu. Kā gan es varēju aiziet? Bučas visiem, paldies par atbalstu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!