Foto: AFP/Scanpix/LETA

Skandalozā argentīniešu futbola zvaigzne Djego Maradona ir gatavs samaksāt 10 tūkstošus dolāru par informāciju, kas ļautu atrast cilvēku, kurš izplatījis baumas par viņa veselības problēmām un nāvi, ziņo aģentūra FP.

Maradona šonedēļ klātienē vēroja spēli starp Argentīnu un Nigēriju, kuras pārtraukumā viņam bija nepieciešama mediķu palīdzība. Sociālajos tīklos un medijos nekavējoties parādījās dažādas baumas par bijušā futbolista veselības problēmām, ieskaitot narkotiku pārdozēšanu, nogādāšanu slimnīcā un pat nāvi no sirds apstāšanās. Par to kāds paziņojis audio ierakstā, un šo personu Maradona vēloties atrast.

"Es esmu devis rīkojumu publicēt Maradonas lēmumu par naudas prēmiju 10 tūkstošu dolāru apmērā visiem, kas nav sniegt patiesu un skaidru informāciju par audioierakstu autoru," aģentūrai "France Presse" pavēstījis Maradonas advokāts Matiass Morlu.

Maradonam bijušas sāpes kaklā un sirds dekompresija, taču viņš izvēlējies noskatīties spēli līdz galam. Slimnīcā viņš arī netika ievietots, bet pēc mača devās uz lidostu, lai no Sanktpēterburgas atgrieztos Maskavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!