Foto: imago/Pro Shots/Scanpix/LETA
Ēģiptes futbola izlases līderim Mohamedam Salāham radušās domstarpības ar valsts Futbola federāciju (EFA), un spēlētājs valstsvienību varētu atstāt vēl pirms turnīra beigām, vēsta ārzemju mediji.

Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" zvaigznei neesot paticis, kā federācija noorganizējusi gatavošanos Pasaules kausa finālturnīram, ziņo Ēģiptes mediji. Uz treniņnometni uzaicināti uzņēmēji, mākslinieki un šovbiznesa zvaigznes, kas traucējis sportistiem viņu darbā. EFA pārstāvji palūguši Salāhu nerunāt paceltā tonī, pēc kā izlases līderis sadusmojies un uz vairākām stundām ieslēdzies savā viesnīcas numurā.

Izdevums "Egypt Today" apgalvo, ka Salāhs šā konflikta dēļ nepiedalīsies jau pēdējā A grupas spēlē pret Saūda Arābiju. Futbolists savā "Twitter" kontā noliedzis domstarpības un apgalvojis, ka komandā valda lieliska atmosfēra, taču laikraksta rīcībā esošā informācija liecina, ka viņš Krieviju pametīs ātrāk.

Ēģiptes izlase piedzīvojusi zaudējumu pirmajās divās A grupas spēlēs un zaudējusi cerības iekļūt 2018. gada Pasaules kausa astotdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!