Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Francijas futbola izlasi nebaida tas, ka Pasaules kausa izcīņas finālā tai būs jātiekas ar Lionelu Mesi un Argentīnas valstsvienību, sacīja aizsargs Teo Ernandess, kurš guva uzvaras vārtus mačā pār Maroku.

Jau vēstīts, ka Francija savā pusfinālā ar rezultātu 2:0 uzvarēja Maroku, nodrošinot tikšanos finālā ar Argentīnu, kas pusfinālā pieveica Horvātiju. Francijas izlase tādējādi ieguva iespēju izcīnīt otro Pasaules kausa trofeju pēc kārtas.

"Spēlēt divos Pasaules kausa finālos ir kaut kas neticams," teica Ernandess, kuru citēja "Eurosport". "Mēs padarījām labu darbu. Bija smagi, taču sasniedzām finālu, kurā darīsim visu iespējamo. Esmu noguris, bet ļoti patīkami ir uzvarēt pusfinālā.

"Līdz svētdienai ir jāatjaunojas. Mesi mūs nebaida. Argentīna ir neticama komanda, bet mums ir pāris dienas, lai kārtīgi pastrādātu," norādīja Ernandess.

Lepnumu par paveikto neslēpa arī Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāms, un viņš noskaņots spert vēl vienu soli, lai atkārtotu 2018. gadā paveikto.

"Esam bijuši kopā mēnesi. Tas nekad nav viegli," par turnīru izsakās Dešāns. "Esam sasnieguši finālu. Ir milzīgs prieks par padarīto, un spēlētāji par to ir atalgoti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!