Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Brazīlijas izlases līderis Neimars taisnojās par savām reakcijām pēc pretinieku noteikumu pārkāpumiem, kad viņam cenšas atņemt bumbu. Futbolists uzsvēra, ka viņš vienkārši izjūt sāpes, nevis tēlo, raksta BBC.

Pret Neimaru Pasaules kausa izcīņā bieži tiek pārkāpti noteikumi, un viņš bieži vien krīt ļoti dramatiski un vēl ilgi vārtās zālājā. Viena spilgta epizode bija astotdaļfināla spēlē pret Meksiku, kad Migels Lajuns šķietami viegli uzkāpa Neimaram uz potītes, bet Neimars sāpju grimasēs turpināja gulēt uz zemes. Meksikas izlases treneris Huans Karloss Osorio sacīja, ka šāda rīcība nav labs piemērs futbolam, tomēr Neimars pauda arī savu skatu punktu.

"Tas ir sarežģīti. Tas nav kaut kas tāds, ko varu kontrolēt. Epizodē ar Lajunu bija negodīga, jo tas notika ārpus spēles. Viņam šādi nevajadzēja rīkoties," skaidroja Neimars. "Es vienkārši izjūtu sāpes."

"Man ir vienalga par kritiku vai par uzslavām. Man šķiet, ka visas runas par manu tēlošanu ir mēģinājums iedragāt manu reputāciju," piebilda Brazīlijas futbolists.

Brazīlijai un Neimaram nākamā spēle būs piektdien, 6. jūlijā, kad Brazīlija spēkosies ar Beļģijas valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!