Foto: AFP/Scanpix/LETA
Brazīlijas futbola izlase svētdien pārbaudes spēlē pirms gaidāmā Pasaules kausa finālturnīra ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Horvātijas valstsvienību, šajā spēlē laukumā atgriežoties iepriekš savainojumu guvušajam Neimaram, turklāt tieši viņš atklāja šī dueļa rezultātu.

Jau vēstīts, ka februārī Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" uzbrucējs Neimars iedzīvojās pēdas kaula lūzumā, pēdējo spēli aizvadot 25.februārī.

Savukārt svētdien Neimars atgriezās laukumā, tajā dodoties uz maiņu līdz ar otrā puslaika sākumu, bet vārtus viņš guva 69. minūtē, kad brazīlietis meistarīgi apspēlēja divus pretinieku futbolistus un spēcīgi no tuvas distances sita bumbu vārtu augšējā daļā.

Pašā mača izskaņā rezultāta starpību dubultoja Robērtu Firminu, kurš pēc teicamas Kazemīru piespēles raidīja bumbu tīklā no tuvas distances.

Gan Brazīlijas, gan Horvātijas izlases maču aizvadīja praktiski labākajos sastāvos, turklāt horvātu rindās laukumā devās tādi spēlētāji kā Luka Modričs, Ivans Rakitičs un Ivans Perisičs.

Brazīlieši nākamo pārbaudes maču aizvadīs 10. jūnijā pret Austriju, kas būs pēdējā pārbaude pirms Pasaules kausa izcīņas, kurā Brazīlijas izlase ir ielozēta vienā grupā ar Šveici, Kostariku un Serbiju.

Savukārt Horvātija 8.jūnijā spēlēs pēdējā pārbaudes spēlē pirms Pasaules kausa izcīņas cīnīsies pret Senegālu. Finālturnīrā Horvātijas pretinieces būs Nigērija, Argentīna un Islande.

Pasaules kausa finālturnīrs Krievijā sāksies 14. jūnijā, bet noslēgsies 15. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!