Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Brazīlijas futbola izlases uzbrucējs Neimars atguvies pēc potītes savainojuma un varēs doties laukumā Pasaules kausa astotdaļfināla spēlē pret Dienvidkoreju, svētdien atklāja izlases treneris Tite.

Jau ziņots, ka Brazīlija pirmajā G apakšgrupas spēlē ar rezultātu 2:0 pārspēja Serbijas valstsvienību, taču tajā mačā savainojumā iedzīvojas Neimars, kurš nedevās laukumā atlikušajās divās grupas spēlēs pret Šveici un Kamerūnu.

Sākumā treneris preses konferencē atbildēja ar apstiprinošu atbildi, ka Neimars būs gatavs atgriezties laukumā, taču pēc tam paskaidroja, ka viss atkarīgs no tā, kā viņam veiksies svētdienas treniņā.

"Viņam ir īpaša treniņu programma, tāpēc nesagaidu, ka viņam varētu kaut kas notikt treniņa laikā," teica Tite, kurš gan neatklāja, vai Neimars būs gatavs doties laukumā jau sākumsastāvā.

Tāpat paredzams, ka pirmdien laukumā varēs atgriezties arī Danilu Luiss da Silva, kurš tāda paša iemesla dēļ bija izlaidis spēles pret Šveici un Kamerūnu, taču pēc ceļgala savainojumu gūšanas pēdējā grupas mačā nespēlēs Gabriels Žezuss un Alešs Teljess.

Brazīlija, kas, neskatoties uz zaudējumu pret Kamerūnu, G apakšgrupā ieņēma pirmo vietu, pirmdien astotdaļfinālā stāsies pretī Dienvidkorejas futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!