Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nigērijas futbola izlases kapteinim Džonam Obi Mikelam četras stundas pirms izšķirošās grupu turnīra spēles pret Argentīnu paziņots, ka viņa tēvs ir nolaupīts, ziņo BBC. Pirmdien futbolista tēvs atbrīvots un nogādāts drošībā.

Mikela tēvs un viņa šoferis tika nolaupīti 26. jūnijā Nigērijas pilsētā Enugu, taču 2. jūlijā policijai apšaudes laikā izdevies izglābt sportista tēvu. Futbolists atzinis, ka drošība valstī ir briesmīgā stāvoklī, jo viņa tēvs ticis nolaupīts jau otro reizi septiņu gadu laikā.

Nigērijas valstsvienības kapteinis pauž bažas par pašreizējo situāciju: "Jau otro reizi dzīvoju ar bailēm, jo nezinu, kur ir man tēvs un tas mani ļoti satrauc. Šodien tas ir mans tēvs, bet rītdien tas var būt jebkurš cits. "

Sportists saņēmis zvanu no ģimenes esot ceļā uz spēli pret Argentīnu. Mikels neesot neko teicis ne komandas biedriem, ne Nigērijas Futbola federācijai, lai nerastos apjukums. Nolaupītāji no futbolista pieprasījuši aptuveni 28 000 ASV dolāru lielu izpirkuma maksu.

Atgādinām, ka Nigērijas futbola izlase Pasaules kausā Krievijā priekšsacīkšu D grupas izšķirošajā spēlē ar 1:2 piekāpās Argentīnai un izstājās no turnīra.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!