Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Kostarikas futbola izlase pārtraukusi darba attiecības ar komandas galveno treneri Oskaru Ramiresu, preses konferencē atklājis Kostarikas Futbola federācijas prezidents Rodolfo Viljalovoss.

Kostarika 2018. gada Pasaules kausa izcīņā izcīnīja vienu punktu. Pirmajā grupu turnīra mačā Kostarika ar 0:1 zaudēja Serbijai, tad sekoja neveiksme pret Brazīliju, bet pēdējā grupas mačā kostarikāņi cīnījās neizšķirti 1:1 ar Šveici.

"Ramiress vairs neturpinās darbu ar izlasi, viņa līgums ir beidzies," preses konferencē sacīja Viljalovoss. "Uzskatām, ka šobrīd nav piemērots brīdis turpināt darbu ar Ramiresu. Mēs ticam viņa trenera dotībām, taču lēmām līgumu nepagarināt. Vēlos pateikties Oskaram par viņa profesionālo attieksmi, disciplīnu un trenera darbu kopumā."

Ramiress Kostarikas izlasi vadīja kopš 2015. gada.

Kostarika Pasaules kausa izcīņu šogad sasniedza otro reizi pēc kārtas un piekto reizi kopumā. Pirms tam četrās reizēs trijos gadījumos izdevās pārvarēt grupu turnīru, turklāt tieši pirms četriem gadiem Brazīlijā sasniegts labākais rezultāts - ceturtdaļfināls, kur tikai pēcspēles sitienu sērijā tika atzīts Nīderlandes pārākums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!