Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas futbola izlases treneris Fernando Ijerro pēc spēles ar Irānu Pasaules kausa izcīņas B grupā norādīja uz sarežģīto situāciju grupas kopvērtējumā un uzslavēja pretiniekus.

Kā ziņojām, Spānijas izlase pirmo uzvaru šajā turnīrā svinēja, trešdien ar 1:0 apspēlējot Irānas komandu. Pirmajā mačā spāņi nospēlēja neizšķirti ar Portugāli.

"Mums nav tāda situācija kā grupā, kurā ir Krievija un Urugvaja, mums neviens neko nedāvina," pēcspēles preses konferencē izteicās Ijerro. "Mūsu grupā komandas gūst vārtus pēdējās minūtēs."

"Ieguvām trīs punktus — lūk, ko es domāju par šo spēli," uz žurnālistu jautājumu atbildēja treneris. "Spēle bija smaga. Bija divi, trīs atšķirīgi nogriežņi. Mēs bieži izjaucām savu spēles ritmu, maču bieži apstādināja, bija daudz paužu."

"Pēc pārtraukuma puiši izpildīja spēles plānu," atzina Ijerro. "Mums pretī nāca ļoti sarežģīts pretinieks, negaidījām ko tādu. Irānai aizsardzībā darbojās 10 spēlētāju un bija grūti viņiem tikt garām. Šodien redzēju, kā soliņš dzīvoja līdz mačam, un par to esmu gandarīts. Šajā čempionātā vieglu spēļu nebūs un mums ir jāuzlabo savs sniegums, ko mēs arī darām."

B grupas kopvērtējumā pēc divām spēlēm Spānijai un Portugālei ir pa četriem punktiem, trīs ir Irānai, "sausā" ir Maroka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!