Foto: SIPA/Scanpix/LETA
Neilgi pirms Pasaules kausa astotdaļfināla spēles Anglijas futbola izlases rindas atstājis uzbrucējs Rahīms Sterlings, kurš personisku iemeslu dēļ steidzami devies uz dzimteni, vēsta ārvalstu mediji.

Kā vēsta BBC, Sterlinga mājās Anglijā sestdien ielauzušies bruņoti laupītāji. Mājās tobrīd atradusies Sterlinga ģimene, kurā aug trīs mazi bērni.

"Ir brīži, kad futbols nav dzīves svarīgākā lieta un ģimenei ir jābūt pirmajā vietā," pēc Anglijas iekļūšanas ceturtdaļfinālā, ar 3:0 uzvarot Senegālu, teica valstsvienības galvenais treneris Garets Sautgeits. Anglijas izlases vadītājs uzsvēra, ka netiks izdarīts spiediens uz Sterlingu, jo šajā gadījumā ir skaidras prioritātes. "Vienkārši skatīsimies situāciju. Mēs pilnībā esam kopā ar viņu un atbalstām, tāpēc viņam tiks dots tik daudz laika, cik nepieciešams."

Kā pavēstīja Sterlinga pārstāvji, futbolists bijis satriekts par notikušo un uzreiz pēc nepatīkamo ziņu saņemšanas vēlējies steigties mājup pie ģimenes.

Pasaules kausa izcīņā Katarā Anglijas izlase iekļuvusi starp astoņām labākajām un tagad 10. decembrī aizvadīs ceturtdaļfināla spēli pret pašreizējo trofejas glabātāju Franciju. Katarā notiekošajā Pasaules kausā Sterlings piedalījās Anglijas izlases spēlēs pret Irānu un ASV

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!