Foto: Publicitātes foto
"Latvian Tennis Academy" ir unikāla sporta iestāde. Mēs palīdzam gūt panākumus profesionālajā sportā, attīstām gribasspēku un tieksmi sasniegt sporta sasniegumus. Bieži ar tenisu sāk nodarboties agrā bērnībā, kad ar raketi trāpīt pa bumbiņu jau sagādā prieku, bet pārsist bumbiņu pāri tīklam, sagādā sajūsmu. Mēs rūpējamies, lai "Latvian Tennis Academy" ikviens iegūtu pozitīvu attieksmi pret sportu un veselīgu dzīvesveidu kopumā.

"Latvian Tennis Academy" ir atvērta visiem tenisa cienītājiem neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Treniņos tiek vērsta uzmanība ne tikai speciālās fizikās sagatavotības attīstīšanai, bet arī vispusīgai fizisko īpašību uzlabošanai, kas ļauj iemācīties kontrolēt raketi un pārvaldīt savus muskuļus. Iepazīstinām ar sporta veidu, kuru bērni pamazā iemīl, teniss kļūst par svarīgu dzīves daļu.

"Latvian Tennis Academy" treneru komanda spēj atrast pašu labāko un piemērotāko pieeju individuāli ikvienam audzēknim, attīstot talantus un spējas, lai sasniegtu maksimālus rezultātus sportā. Akadēmijas speciālistu mērķis ir palīdzēt bērniem un pieaugušajiem apgūt tenisa spēles tehniku, taktiku, attīstīt fiziskās īpašības, kā arī neaizmirst, ka prioritāte ir pozitīvo un dzīvei noderīgu rakstura īpašību attīstīšana.

Īpašu uzmanību mūsu treneri pievērš mazajiem audzēkņiem. Pirmsskolas vecumā treniņu procesā uzmanība tiek vērsta uz tenisa pamatu apguvi, kā arī bērna vispusīgai fiziskai sagatavotībai. Regulāri treniņi stiprina bērna psihisko stāvokli un gatavo prātu tenisa uztverei kā nopietnam sporta veidam. Treniņos tiek piedāvātas dažādas rotaļas un vispārattīstošie vingrinājumi, kuri uzlabo ātrumu, veiklību, koordināciju, izturību - svarīgākās fiziskās īpašības tenisā. Lai izsekotu progresam un saglabātu interesi treniņu procesā, ir izstrādāta "Tenisa jaunā spēlētāja dienasgrāmata", kurā audzēknis atzīmē savus sasniegumus.

Mūsu treneri uzskata, ka pareizi dozēta fiziska slodze ir priekšnoteikums bērna pilnvērtīgai fiziskai un garīgai attīstībai. Treniņu procesam jārit vienmērīgi, ņemot vērā katra vecumposma īpatnības un bērna rakstura īpašības. Kad tiek apgūti tenisa pamati, treneri uzsāk padziļinātu apmācību. Laika gaitā tiek mainīti treniņu līdzekļi un pirmssacensību periodā dominanti sasniedz tenisa specifiskie treniņu līdzekļi un metodes. Pusaudžu vecumā uzmanība tiek vērsta un apgūto tenisa prasmju pilnveidošanu un to nepārtrauktu uzlabošanu.

Nodarbības notiek" Krasta sporta centrā". "Latvian Tennis Academy" filiāles: Salaspilī, Ikšķilē, Ķekavā. Baložos, Babītē.

"Latvian Tennis Academy" devīze - Teniss ikvienam par visiem pieejamu cenu. Mēs vēlamies lauzt stereotipu, ka sasniegumi šajā sporta veidā pieprasa lielas izmaksas. Mūsu mērķis ir sekmēt Jūsu bērna izaugsmi un attīstību, atlasīt talantīgus bērnus, motivēt attīstīties tenisā.

"Latvian Tennis Academy" speciālisti ir uzsver vairākas sporta veida priekšrocības:

  • Teniss – inteliģents un moderns sporta veids;
  • Teniss nostiprina visa ķermeņa muskulatūru, attīsta labākās un dzīvei svarīgas īpašības kā gribasspēks, atbildība, neatlaidība;
  • Teniss attīsta fiziskās īpašības, vispusīgi uzlabo veselību, ar sporta veidu var nodarboties tuvredzīgi bērni, kā arī bērni rehabilitācijas posmā, konsultējoties ar ģimenes ārstu;
  • Teniss attīsta "sacensības garu", sportistiem attīstās vēlme būt labākajam, gan sportā, gan ģimenē, gan mācībās;
  • Teniss ir salīdzinoši mazāk traumatiskāks sporta veids.

Papildus informāciju par par akadēmiju, treneriem, treniņu laikiem un vietām, ir iespējams saņemt sazinoties ar ideju iedvesmotāju un vadītāju Kristīni.

Kontakttālrunis informācijai: +371 29390996

E-pasts: latviantennisacademy@gmail.com

Facebook: LatvianTennisAcademy

Instagram: Latvian_tennis_academy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!