Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka liekais svars skar teju katru trešo latvieti. Ar mērķi noskaidrot, kas patiesībā stāv aiz slavenās Stokholmas diētas un vai tiešām ir iespējams viegli un ātri nomest svaru, lūdzām mērniekam Atim Baumanim no Rīgas izmēģināt to uz savas ādas. Atis joprojām ir pārsteigts par sasniegtajiem rezultātiem – viņš, ievērojot vien dažus vienkāršus padomus, ātri un bez piepūles zaudēja 21 kilogramu tauku.

Ati, pastāsti, kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Es mānīju sevi un izlikos, ka liekais svars man netraucē. Nedarīju neko, lai to zaudētu, jo biju "ieslīcis" tādā kā apātijā. Neticēju arī nevienai diētai, un vēl joprojām neticu nekādām notievēšanas brīnumtabletītēm.

Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

Sevī sajutu, ka steidzami nepieciešamas pārmaiņas dzīvē. Es jutos un izskatījos slikti, un nācās atzīt, ka iemesls tam bija liekais svars. Sapratu, ka labi tas nebeigsies, jo liekā svara dēļ kļuvu arvien nomāktāks un nevarīgāks.

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Stokholmas diētas veiksmes stāstus internetā biju manījis jau sen. Jāsaka, labās atsauksmes un cilvēku uzskatāmās "pirms"/"pēc" bildes uzrunāja, tāpēc šo diētu izlēmu notestēt arī pats. Arī reģistrēšanās izmaksas nebija lielas, tāpēc nospriedu, ka neko diži nezaudēšu, pat ja manā gadījumā š;i diēta nemaz nestrādās. Tagad redzu, ka risks atmaksājās.

Spied šeit- StockholmShape.com- veselīgs uzturs un skaists augums, neizejot no mājām

Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

Pirmkārt, biju ļoti apmierināts, ka manā uztura plānā netika norādīta neviena eksotiska sastāvdaļa. Visu nepieciešamo varēju sagādāt piemājas veikalā, piemēram, burkānus, kāpostus utt. Otrkārt, šī nav tā diēta, kur tev vienkārši liek ēst dārzeņus un salātlapas. Šeit ir reāli garšīgas receptes ,un pēc katras ēdienreizes ir nepieciešamā sāta sajūta. Un vēl – mani pārsteidza, ka diēta tiešām strādā. Pirmajā nedēļā svars krita teju katru dienu un nedēļas beigās drēbes jau bija kļuvušas vaļīgas. Pēc 21 zaudēta kilograma, protams, nācās atjaunot garderobi, jo vecās drēbes vienkārši krita nost. Beidzot varu iepirkties veikalos, kuros drēbes man patīk, nevis vienkārši ir pieejami lielie izmēri.

Manas pozitīvās pārmaiņas gan svarā, gan dzīves uztverē pamanīja daudzi un man nācās viņiem atklāt savu noslēpumu – Stokholmas diētu. Esmu kļuvis par iedvesmas avotu daudziem cilvēkiem ar lieko svaru.

Vai tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

Tas viss notiek pa īstam! Labi, netici, bet vismaz pamēģini, lai vēlāk neteiktu, ka esi izmēģinājis visu! Un, ja mēģini, tad no sirds – ievērojot visus speciālistu noteikumus. Stokholmas diētai nelīdzinās nekas. Pārliecinies pats un esi beidzot formā!

Šī nav kārtējā diēta – šis ir tavs gada labākais lēmums dzīvot labāk – bez liekiem kilogramiem. SĀC ŠEIT UN TAGAD AR BEZMAKSAS TESTU!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!