Foto: Publicitātes foto
Jau 13. augustā Vācijas bundeslīgas spēlēm tiek dots starts! Vai Minhenes "Bayern" ar iespaidīgo Robertu Levandovski priekšgalā būs neuzvarams un šosezon atkal virzīsies uz uzvaru? Vai arī "RasenBallsport Leipcig" un iespējams "Dortmund" izaicinās spēcīgo Minhenes klubu? Skatieties visas bundeslīgas spēles tiešraidē straumēšanas platformā "Viaplay".

PAR VIAPLAY

"Nordic Entertainment Group" ir Ziemeļvalstu vadošā straumēšanas kompānija, piedāvājot straumēšanas platformu "Viaplay" visās Baltijas valstīs, tostarp Latvijā. "Viaplay" skatītāji Latvijā var baudīt unikālas augstākās klases sporta tiešraides, labāko starptautisko filmu izlasi, godalgotus seriālus, augstas kvalitātes "Viaplay" oriģinālfilmas un bērnu saturu.

"Viaplay" nodrošina augstas kvalitātes izklaidi ar vietējiem subtitriem ikvienam ģimenes loceklim. Unikālo saturu var skatīties jebkurā vietā, jebkurā laikā un gandrīz jebkurā ierīcē. "Viaplay" nodrošina iespēju vairākiem lietotājiem vienlaikus skatīties "Viaplay" vienā atrašanās vietā, un abonementu ir iespējams atcelt jebkurā laikā.

Vairāk informācijas: https://viaplay.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!