Foto: Publicitātes foto
Akrobātu un deju šova komandas "Street Warriors" darbība sākās pirms 7 gadiem – daži draugi satikās, lai attīstītu savas ielu vingrošanas prasmes, viens otram parādītu, ko spēj, sacenstos savā starpā. Gatis Kondrāts ir vienīgais, kurš palicis komandas sastāvā kopš pirmsākumiem, un vada "Street Warriors".

Sākumā devušies ciemos uz skolām, lai demonstrētu, ko prot un iedvesmotu jauniešus. Trenējoties kļuvuši aizvien profesionālāki un ar laiku sapratuši, ka var izveidot priekšnesumus ar konceptu un darīt to par samaksu. Tā pamazām tika ieviesti regulāri treniņi, veidotas priekšnesumu idejas un komandai pievienojās Kirs Frolovs, Luīze Šlihta, Vitālijs Prutskis, Luīze Šepeļeva un Kristaps Vanags.

Kā stāsta gandrīz katrs "Street Warriors" dalībnieks, visa pamatā ir prieks un bauda par to, kas tiek darīts. "Mēs tiešām izbaudām savu ikdienu, un mums nav rutīnas šī vārda vissliktākajā nozīmē. Kā mēs sakām: mēs esam karotāji pret rutīnu, tāpēc nosaukums "warriors" ir ļoti aktuāls," stāsta Luīze Šlihta.

Visbiežāk komanda tiek aicināta piedalīties pasākumos kā daļa no kopējās programmas, un tādā veidā iegūta diezgan prāva fanu bāze, kas seko "Street Warriors" aktivitātēm sociālajos kontos. Jauns priekšnesums sākas ar ideju, tad tai tiek piemeklēta mūzika un salikti kustību elementi. Šogad komandai bija plānots prezentēt savu šovu, jo gadu gaitā iekrātas kustības, triki un idejas no visdažādākajiem sporta virzieniem – akrobātikas, ielu vingrošanas, karsēju sporta un deju elementiem. Pagaidām iecere atlikta uz 2021. gada pavasari. Parasti priekšnesums ilgst 5-10 minūtes, jo tas tomēr ir fiziski izaicinošs, noslēgumā vēl apmēram pusstundu iesaistot skatītājus, piemēram, lecot salto pār brīvprātīgajiem. Jaunais šovs būs pusotru stundu garš, iekļaujot arī dažādu viesu uzstāšanos.

Jau kopš pērnā gada "Street Warriors" uzsākusi draudzību ar starptautisko sporta zīmolu "4F", kas sniedz atbalstu ne tikai ar ērtu un profesionālu sporta apģērbu, bet arī piedāvājot dažādas attīstības un publicitātes iespējas, sadarbības un labdarības projektus. Šogad "Street Warriors" ir jaunās "4F" rudens / ziemas kampaņas "MĒS ESAM KOMANDA" (WE MAKE A TEAM) vēstneši. Tajā ikviens aicināts vēl vairāk saliedēties kā komandai – sportā, darbā, attiecībās un jebkur, kur kopā jāsasniedz mērķis. "4F" ik uz soļa ir kopā ar saviem vēstnešiem dažādās valstīs, neatkarīgi no viņu meistarības līmeņa vai rezultātiem. Galvenais ir aizraušanās ar sportu, aktīvs dzīvesveids, paļaušanās uz komandas dalībniekiem un vēlme dalīties pieredzē.

Uzziniet vairāk par jauno kampaņu un 4F rudens / ziemas kolekcijām šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!