Foto: Publicitātes foto

Skatieties "Viaplay" vairāk nekā 2500 stundas izklaides ar vietējiem subtitriem par 9,99 eiro mēnesī, un pirmās divas nedēļas būs pilnīgi par brīvu. Reģistrējieties ŠEIT!

Bladšots

Pēc nošaušanas Bladšotu atdzīvinājuši zinātnieki, kas viņam piešķīruši pārcilvēcisku spēku un dziednieciskas spējas. Ar nanotehnoloģiju armiju dzīslās viņš ir neapturams – stiprāks nekā agrāk, jo spēj sevi acumirklī sadziedēt. Bet, kad uzņēmums nolemj manipulēt ar viņa prātu un atmiņām, Garisonam ir jāveic izmisīgs uzdevums, lai noskaidrotu, kas ir īsts un kas nav – un kas viņš patiesībā ir.

Sliktie puiši uz mūžu

Meksikāņu narkobarona sieva un dēls sāk atriebes gājienu, lai nogalinātu visus, kas piedalījušies viņa tiesas prāvā un ieslodzīšanā, tostarp Maiami detektīvu Maiku Louriju. Kad Maiks tiek ievainots, viņš apvieno spēkus ar pārinieku Markusu Bērnetu un jaunu elitāru policistu komandu, lai stātos pretī nežēlīgajam Armando Armasam. Taču vecās skolas gudriniekiem drīz vien ir jāiemācās saprasties ar jaunajiem elitārajiem kolēģiem, ja viņi grib iznīcināt ļauno karteli, kas apdraud viņu dzīvību.

Čārlija eņģeļi

Pasaules visgudrākās, visdrosmīgākās un visaugstāk kvalificētās sievietes ir izkaisītas pa visu pasauli, un tagad vairākas Eņģeļu komandas katra sava Boslija vadībā ir gatavas uzņemties visgrūtākos uzdevumus. Elēna Holina ir zinātniece un konstruktore, kas izgudrojusi "Kalisto" — ilgtspējīgas enerģijas avotu, kas pārvērtīs veidu, kā ļaudis izmanto enerģiju. Bet, kad progresīvā tehnika nonāk ļaundaru rokās, Elēna vēršas pēc palīdzības Taunzenda aģentūrā. Tagad viss ir Eņģeļu rokās. Džeinai, Sabīnai un jaunpienācējai Elēnai ir jāatgūst "Kalisto", pirms tas ir pārvērsts par masveida iznīcināšanas ieroci.

Džumandži: nākamais līmenis

Kad Spensers atgriežas "Džumandži" fantastiskajā pasaulē, draugi Marta, Fridžs un Betānija atkal ieiet spēlē, lai atvestu viņu mājās. Bet nekas nav tā, kā gaidīts, un spēles noteikumi ir pilnīgi mainījušies. Tūlīt mainīsies viss, ko draugi zina par "Džumandži", jo viņi drīz vien atklāj, ka ir jāpārvar vēl vairāk šķēršļu un briesmu, lai nokļūtu mājās.

Adamsu ģimene

Animēta pasaka par ķertāko ģimeni pasaulē. Jocīgās un spocīgās Adamsu ģimenes locekļi Gomezs, Mortīcija, Pagslijs, Vensdija, tēvocis Festers un Ome čakli gatavojas uzņemt vēl ērmīgākos radiniekus, bet drīz sākas nepatikšanas, jo sliktā televīzijas dīva Margo Nīdlere atskārst, ka Adamsu savrupmāja kalna galā stāv ceļā viņas sapnim pārdot visas apkārtnes mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!