Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols bija apmierināts ar savas komandas uzvaru Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sestajā spēlē.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" sestdien ar rezultātu 2:1 uzvarēja "Donbass", sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 3-3. Izšķirošā, septītā spēle risināsies pirmdien.

"Turpināšu to pašu, ko teicu pēc pagājušās spēles. Mums teniss nav svešs. Mēs tagad esam atspēlējuši vēl vienu mačbumbu. Tagad būs taibreiks. Čaļi šajā mačā bija malači," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. "Esmu apmierināts ar uzvaru un rezultātu sērijā."

Rīgas "Dinamo" šajā mačā izdarīja tikai 12 metienus pa vārtiem, kamēr pretinieki atbildēja ar 43 raidījumiem. "Skaita jau "golus", nevis metienus pa vārtiem. Labāk šāds rezultāts mačā, kur iniciatīva bija pretiniekam un mēs uzvarējām ar 2:1, nevis otrādi," uzsvēra rīdzinieku treneris.

"Donbass" galvenā trenera asistents Igors Kaļaņins: "Laukumā bija ļoti laba cīņa. Jau gaidījām, ka iznākumu nevarēs paredzēt. Pretinieku vārtsargs Jakubs Sedlāčeks nospēlēja izcili."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!