Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa pusfināla trešā spēle starp Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" komandām bijusi līdzīga, tomēr rīdziniekus izglābis vārtsarga Mīkaela Telkvista sniegums, uzskata Latvijas komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā rīdzinieki izbraukumā uzvarēja ar rezultātu 1:0 un iekļuva kausa finālā, kurā sacentīsies ar Habarovskas "Amur".

"Spēle bija līdzīga, un visu izšķīra vieni vārti. Mūs visu spēli glāba Telkvists," pēc mača teica Ābols. "Trešajā trešdaļā sākām spēlēt pasīvāk un iniciatīva bija Minskas "Dinamo" komandai, tomēr tāpat novedām maču līdz uzvarai. Puiši ir malači."

Tikmēr Minskas komandas galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis preses konferencē vien pateicās savas vienības līdzjutējiem, kas komandu atbalstījuši visu sezonu, kā arī novēlēja veiksmi rīdziniekiem finālā.

Cerības kausa izcīņas finālsērijas sērijas pirmie divi mači starp Rīgas "Dinamo" un "Amur" piektdien un sestdien risināsies Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!