Foto: F64

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Prāgas "Lev" bija divas teicamas iespējas uzvarēt maču, tomēr tās palika neizmantotas, pēc zaudējuma sacīja galvenais treneris Artis Ābols.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" sestdien KHL čempionātu pēc decembra pārtraukuma sāka ar zaudējumu "Lev" komandai pēcspēles metienu sērijā – 1:2.

"Jāsaka, ka ļoti smaga spēle. Manā skatījumā varēja just, ka bija šī divu nedēļu pauze. Tika pieļautas daudz individuālas kļūdas. "Lev" ir ļoti laba un mobila komanda, bija lielas grūtības "presingot" viņu zonā, jo viņi meistarīgi un labi gāja no tās ārā," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. "Guvām vārtus pretuzbrukumā, bet pēc tam mums bija divas teicas iespējas, lai praktiski uzvarētu spēli – gan "bullītis", gan izgājiens viens pret viens. Beigās, kaut no mūsu spēlētāja nūjas, "Lev" izlīdzināja rezultātu, un "bullīšos" mēs zaudējām."

Tāpat Ābols pastāstīja, ka Džemijs Džonsons Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriezies, jo komandai ir vajadzīgs pastiprinājums un viņš treneriem pazīstams spēlētājs.

Tikmēr Prāgas "Lev" treneris Kari Jalonens sacīja: "Lielisks hokeja vakars, aizraujoša spēle. Esmu lepns par savu komandu, jo labākais periods mūsu izpildījumā bija trešais."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!