Foto: F64

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta duelī pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA punktu atņēmusi pašu neuzmanība un Iļjas Kovaļčuka meistarība, pēc dueļa sacīja rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā ar 1:2 piekāpās KHL līdervienībai SKA, otros vārtus ielaižot mazāk nekā četras minūtes līdz pamatlaika izskaņai.

"Punkti netika iegūti, tāpēc nevaru teikt, ka nospēlējām labi. Tomēr mačs tika aizvadīts neslikti," SKA mājaslapā citēts Ābols. "Hokejisti izpildīja treneru dotos norādījumus, apturēja pretiniekus vidējā zonā. Mums bija vairāki pretuzbrukumi, it sevišķi pirmajā periodā. Taču pamatlaika izskaņā mūsu neuzmanība un Iļjas Kovaļčuka meistarība atņēma mums punktu."

Tieši Kovaļčuks uzvaras vārtu guvumā veica lielisku piespēli uz pretējo vārtu pusi, ko izmantoja Dinārs Hafizuļins, kurš pārspēja pieredzējušo vārtsargu Edgaru Masaļski un panāca 2:1

"Šodien spēlējām ar labi organizētu pretinieku, kas mums radīja grūtības vidējā zonā. Esmu pateicīgs komandai, ka tā spēlēja pacietīgi un cīnījās par uzvaru," pauda SKA galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 18 punktiem 17 mačos atrodas desmitajā pozīcijā, bet no astotās vietas to šķir trīs punkti.

Izbraukuma sērijas ietvaros ietvaros Latvijas komanda trešdien sacentīsies arī ar Somijas vienību Helsinku "Jokerit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!