Foto: F64

Komentāru sniegšana pēc izslēgšanas turnīra sērijas pirmās spēles ir tīra formalitāte, tāpēc vaļsirdīga zaudējuma iemeslu izklāstīšana nav gaidāma, uzsver Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā piektdien ar rezultātu 2:5 (1:0, 0:2, 1:3) izbraukumā zaudēja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Ukrainas komandai Doņeckas "Donbass". Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 1-0 "Donbass" komandas labā.

"Neveiksmīgi nospēlējām nevienādos sastāvos. Kad otrajā trešdaļā ielaidām otros vārtus, uzskatu, bija noraidījums," Ābols teikto citē Doņeckas klubs. "Pirmo spēli esam zaudējuši, gatavojamies nākamajai."

"Preses konferences pēc katras spēles ir tīrā formalitāte. Pēc sērijas vēl var runāt, bet tagad - pēc pirmās spēles - vaļsirdīgi nebūsim. Kāpēc? Tāpēc, ka "Donbass" nospēlēja labi," piebilda treneris.

"Spēle man patika, tomēr tas bija tikai viens mačs. Sērija turpinās, tāpēc nav daudz, par ko runāt," piebilda mājinieku galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

Cīņa ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Otrais mačs sestdien arī notiks Doņeckā, bet Rīgā sērija turpināsies nākamās nedēļas pirmdienā un otrdienā.

Rīgas "Dinamo" komanda Gagarina kausa spēlēm kvalificējusies pēc gada pārtraukuma un kopumā piekto reizi sešās KHL sezonās. Iepriekš vienībai divas reizes izdevies pārvarēt konferences ceturtdaļfinālu.

Savukārt "Donbass" komanda, kas KHL aizvada savu otro sezonu, Gagarina kausam kvalificējusies pirmoreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!