Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols ir priecīgs, ka ar uzvaru pār Maskavas "Dinamo" komandu attaisnota daudzo tribīnēs sanākušo līdzjutēju uzticība.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo", turpinot astoņu mājas spēļu sēriju, svētdien ar rezultātu 3:1 (2:0, 1:1, 0:0) uzvarēja latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Krievijas komandu Maskavas "Dinamo", ko trenē Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs. Abu komandu šīs sezonas divās tikšanās reizēs pārāki bijuši tieši rīdzinieki.

"Puišiem bija pašatdeve, viņi cīnījās. Izdevās izdarīt to, kas bija plānots iepriekš," pēc mača pauda Ābols. "Pēc diviem mūsu noraidījumiem otrajā trešdaļā viesi iniciatīvu pārņēma."

"Prieks, ka nepievīlām skatītājus, kuri bija atnākuši tikpat daudz, cik labajos laikos," piebilda treneris.

"Pirmajā trešdaļā rīdzinieki parādīja, kurš gribēja uzvarēt vairāk. Paši sākām spēlēt pie rezultāta 0:3," uzskata Vītoliņš. "Labi nospēlēja Jakubs Sedlāčeks."

"Hokejs ir jāspēlē visas 60 minūtes. Ar šo zaudējumu turnīrs nebeidzas," piebilda latvietis.

Mājas spēļu sēriju Rīgas "Dinamo" turpinās līdz 1.decembrim, bet nākamajā mačā rīdzinieki nākamās nedēļas ceturtdienā samēros spēkus pret Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan".

Pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 29 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo - trīspadsmito - vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par astoņiem punktiem. Tikmēr Maskavas "Dinamo" ar 56 punktiem 28 mačos atrodas ceturtajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!