Foto: LETA

Pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols izcēla uzbrucējus Miku Indraši un Kailu Vilsonu, kamēr Jaroslavļas "Lokomotiv" vadītājs Pjotrs Vorobjovs pēc sakāves izteica kritiku Miķelim Rēdliham.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 4:1 pārspēja Rēdliha pārstāvēto "Lokomotiv".

"Cītīgi gatavojāmies šai spēle, un zinājām, ka "Lokomotiv" ļoti labi cīnās aizsardzībā. Pret šo komandu jābūt ļoti pacietīgiem, jo momentu spēlē nebūs ļoti daudz. Galvenais bija būt pacietīgiem un nedot pretuzbrukumus," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. "Priecē, ka to izpildījām. Sagaidījām savas iespējas un tās izmantojām. Atļaušos izdarīt to, ko bieži nedaru, vēlos izcelt Indraši un Vilsonu. Apsveicu čaļus ar uzvaru. Malači!"

Tāpat treneris komentēja Jura Upīša sniegumu pirmajā maiņā: "Skaidrs, ka izmaiņas virknējumos veicu nevis prieka pēc, bet, lai kaut ko uzlabotu mūsu sniegumā. Juris Upītis centās, darīja labu darbu un uzvaras vārtos nopelnīja piespēli. Domāju, ka pirmajā maiņā viņš spēlēs arī nākamajā mačā."

Tikmēr "Lokomotiv" treneris Pjotrs Vorobjovs atzina, ka negaidīja, ka "Dinamo" uzvarēs ar tik lielu pārsvaru. "Pieļāvām daudz kļūdu un aplamību. Savukārt Rīgas "Dinamo" nospēlēja pacietīgi, tiekot pie pelnītas uzvaras," sacīja Vorobjovs.

Tāpat "Lokomotiv" galvenais treneris kritizēja Miķeli Rēdlihu, jo viņš pieļāva rupju kļūdu, kas noveda pie Jaroslavļas komandas otro vārtu zaudējuma. Viņš uzsvēra, ka šādas fatālas kļūdas nav pieļaujamas: ""Līgums ir jāatstrādā, taču diemžēl viņš spēlē ne tajā līmenī, kā mēs vēlētos. Tā rīkoties nedrīkst, jo tika pieļauta fatāla kļūda, kas izšķīra visu spēles likteni. Pieredzējis spēlētājs nedrīkst atstāt ripu uz zilās līnijas, viņš pats atveda mums vārtus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!