Foto: F64

Rīgas "Dinamo" komandas galvenais treneris Artis Ābols un Doņeckas "Donbass" vadītājs Andrejs Nazarovs pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas otrās spēles bija diezgan mazrunīgi un skaļi nekomentēja notikušo.

Kā zināms, "Donbass" sestdien Gagarina kausa pirmās kārtas otrajā spēlē ar 3:1 uzvarēja Rīgas "Dinamo", panākot sērijā līdz četrām uzvarām 2-0. Nākamās divas spēles pirmdien un otrdien notiks "Arēnā Rīga".

"Zaudējām otro spēli un tagad atgriežamies mājās, kur aizvadīsim minimums divas spēles," teica Ābols, nesaskatot nekādu traģēdiju notikušajā.

"Tā bija tikai otrā spēle. Tā bija ļoti nervoza. Neviens šodien negribēja zaudēt. Mums paveicās neaudz vairāk. Ņemsim šo veiksmi līdzi un turpināsim sēriju," teica Nazarovs.

Nedaudz runīgāks bija "Donbass" latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, kurš gan arī norādīja, ka sērija vēl nav beigusies. "Abas spēles bija ļoti grūtas. Tas ir "play off", gatavojāmies smagiem mačiem. Zinājām, ka šodien būs grūtāk nekā vakar, un tas bija redzams arī spēles gaitā. Labi, ka beigās uzvarējām, jo 2-0 ir tomēr labāk nekā 1-1."

Aizsargs neprognozēja Rīgas spēļu iznākums. "Visi ļoti labi zina, ka Rīgā ir grūti spēlēt. Būs pilnas tribīnes, viņiem līdzjutēju atbalsts daudz palīdz."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!