Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Četrarpus stundas pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles sākuma Rīgā nav manīti agresīvi noskaņoti Maskavas "Spartak" līdzjutēji.

Atgādinām, ka uz pirmdien paredzēto KHL spēli starp Rīgas "Dinamo" un "Spartak" gaida ierodamies apmēram 500 Maskavas kluba fanus, no kuriem lielākā daļa varētu būt agresīvi noskaņoti. Maskavas komandas spēli Rīgā plāno apmeklēt "Spartak" futbola fani, kuri dodas uz UEFA Čempionu līgas spēli Slovākijā.

Ņemot vērā "Spartak" fanu rīcības neprognozējamību, valsts policija (VP) sadarbībā ar "Rīgas Dinamo" vadību un "Arēnas Rīga" administrāciju ir paredzējusi virkni drošības pasākumu, lai nepieļautu nekādas masu nekārtības vai huligāniskus incidentus.

Kā portālu "Delfi" informēja Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis, Rīgā ar lidmašīnām ieradušies aptuveni 100 "Spartak" fani. "Bet tie visi ir tā saucamie inteliģentie līdzjutēji. Šie futbola fani, kuri varētu būt agresīvi, Latvijā ierodas ar autobusiem. Viņu plūsmu kontrolē policija un pagaidām nav nekādas informācijas par kaut kādiem incidentiem."

Robežsardzē portālam "Delfi" pastāstīja, ka robežu pirmdien šķērsojuši aptuveni 220 "Spartak" fani. Savukārt Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa portālam "Delfi" apliecināja, ka pagaidām nekādas nekārtības hokeja fani nav radījuši, policija pastiprināti uzmana drošību Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!