Foto: F64
Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri pilnvērtīgi apstiprināts Ģirts Ankipāns, kurš lielāku daļu pagājušajā sezonā vadīja vienību.

Pagājušās sezonas sākumā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris bija leģendārais Latvijas hokejists Sandis Ozoliņš, bet Ankipāns pirms pērnās sezonas kļuva par komandas ģenerālmenedžeri. Septembra beigās pēc aizvadītām tikai 16 spēlēm Ozoliņš atkāpās no amata, bet viņa vietā par pagaidu galveno treneri kļuva Ankipāns.

Ankipāns komandu vadīja līdz pat komandas neveiksmīgās sezonas beigām, lai gan kuluāros ik pa laikam runāja, ka komandas vadība atradusi pilnvērtīgu galveno treneri. Tagad Rīgas "Dinamo" padome lēmusi, ka Ankipāns būs pilnvērtīgs galvenais treneris.

"Padome nolēma apstiprināt Ģirtu Ankipānu par komandas galveno treneri un uzdeva nekavējoties sākt darbu pie komandas sastāva komplektācijas un sagatavošanās plāna izstrādes," teikts Rīgas "Dinamo" paziņojumā.

Atgādinām, ka KHL jubilejas, 10. regulārās sezonas noslēgumā Rīgas "Dinamo" ieņēma pēdējo vietu Rietumu konferencē un bija otra vājākā visā līgā. Jau sezonas laikā un pēc sezonas izskanēja runas, ka Rīgas "Dinamo" nākamajā sezonā varētu vairs nespēlēt KHL. Trešdien, 28. martā, KHL apstiprināja nākamās sezonas dalībnieku sarakstu, un tajā bija iekļauts Rīgas "Dinamo", bet šodien kluba vadība apstiprināja, ka vienību vadīs Ankipāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!