Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" otrdien neizdevās uzveikt Minskas "Dinamo", jo pretinieki izmantoja rīdzinieku kļūdas, pēc mača pauda Latvijas galvaspilsētas kluba galvenā trenera vietas izpildītājs Ģirts Ankipāns.

Rīgas hokejisti šīs sezonas pēdējā izbraukuma spēlē otrdien ar rezultātu 3:5 (2:2, 0:2, 1:1) zaudēja Minskas "Dinamo" vienībai.

Vārtus rīdziniekiem guva Miks Indrašis un Uvis Balinskis, kuri atzīmējās spēles pirmajās trīs minūtēs, kā arī Brendons Makmilans, kurš precīzi meta divas minūtes pirms pamatlaika beigām.

"Apsveicu Minskas komandu ar pelnīt uzvaru. Cenšamies pēc iespējas vairāk ļaut spēlēt jaunajiem hokejistiem, tāpēc kļūdas ir neizbēgamas. Savukārt pretinieki tās izmantoja. Protams, ka centāmies izvilkt šo spēli, tomēr neizdevās," teica Ankipāns.

Tikmēr Indrašis bija neapmierināts, ka pēc ātri gūtajiem vārtiem Minskas komanda jau nākamajā maiņā izlīdzināja rezultātu.

"Vēlāk saņēmām divus noraidījumus un vienu viņi prata realizēt. Pēc zaudētajiem vārtiem nedaudz nosēdāmies. Trešajā trešdaļā jau metāmies atspēlēties, bet diemžēl arī šoreiz pozitīvs iznākums neizdevās," klubs citē Indraša teikto.

Ankipāns hokejistiem esot norādījis, ka spēle jāsāk aktīvi.

"Viņi gan uzreiz vārtus atguva un spēle izlīdzinājās. Pēc tam bija momenti, bet neizdevās tos realizēt," teica Indrašis.

Rīgas "Dinamo" komandai šajā sezonā atlikusi vairs tikai viena spēle - ceturtdien savā laukumā pret Helsinku "Jokerit".

"Protams, sezonu ļoti gribam noslēgt uz pozitīvas nots un izcīnīt uzvaru. Šī bija svarīga spēle, kas bija jāuzvar, ko nespējām izdarīt. Tagad savu līdzjutēju priekšā ir jāuzvar "Jokerit"," uzsvēra Indrašis.

Rīgas "Dinamo" jau labu laiku ir zaudējusi izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā, turklāt komanda ar 47 punktiem 55 mačos pašlaik ir pēdējā vietā visā līgā. Rietumu konferencē rīdzinieki augstāk vairs nevar pakāpties, kamēr visas līgas vērtējumā iespējams apsteigt tikai Hantimansijskas "Jugra" vienību, kurai ir par punktu vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!