Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēle Cīrihē pret Maskavas CSKA neizdevās, jo pretinieks piespieda mūs daudz kļūdīties, pēc bezierunu zaudējuma 0:5 trešdien atzina Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīdzinieki otrajā KHL pasaules spēļu cīņā pret Maskavas CSKA piedzīvoja bezierunu zaudējumu ar 0:5, turklāt Latvijas komandas hokejisti 60 minūtēs izdarīja vien 16 metienus pa pretinieku vārtiem.

"Spēle neizdevās. Pretinieks piespieda mūs daudz kļūdīties. Mūsu jaunajiem hokejistiem šī bija laba skola. Galvenais, ka gūstam pieredzi un ir uz ko tiekties," sacīja Ankipāns.

KHL pasaules spēļu ietvaros pirmdien Rīgas "Dinamo" Cīrihē ar 1:3 zaudēja Sanktpēterburgas SKA. bet tagad "sausā" nācās atzīt arī CSKA pārākumu. Lai gan divos mačos Rīgas "Dinamo" pie punktiem netika un arī guva vien vienus vārtus, Ankipāns izbraukuma "mājas" spēlēs saskatīja arī pozitīvo. "Neesam apmierināti, ka zaudējām divas spēles, bet Cīrihē viss bija noorganizēts labā līmenī. Vienīgais, ka palikām bez punktiem."

Tagad Rīgas "Dinamo" no divām "mājas" spēlēm Cīrihē dosies trīs maču izbraukumā, ko sāks 1. decembrī ar maču pret Čeļabinskas "Traktor". KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 31 spēlē gūtiem 30 punktiem noslīdējusi uz astoto vietu, bet nākamā pretiniece "Traktor" ir desmitā vienība Austrumu konferencē (31 spēle, 27 punkti).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!