Foto: F64

Rīgas "Dinamo" spēlētāji ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Jaroslavļas "Lokomotiv" pieņēma ļoti daudz pareizus lēmumus, pēc uzvaras atzina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā ar 3:2 (2:0, 0:2, 1:0) pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību, teju divu nedēļu pārtraukumā dodoties ar uzvaru. Rīdziniekiem šī bija ceturtā uzvara pēdējās sešās spēlēs.

"Bija cīņasspara pilna spēle. Īstajā laikā un īstajā vietā pieņēmām ļoti daudz pareizus lēmumus. Protams, bija arī teicama vārtsarga darbība un labs mazākums," pauda Ankipāns.

Tikmēr "Lokomotiv" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs bija apbēdināts par komandas zaudējumu.

"Spēlējām neslikti, bet ātri ielaidām divus vārtus. Atgriezāmies spēlē, taču pieļāvām kļūdu. Bija daudz momentu, taču nespējām gūt vārtus," teica Kvartaļnovs.

Pēc šīs spēles sekos ilgāks pārtraukums, jo nākamais mačs būs vien 13. novembrī, kad Rīgas "Dinamo" izbraukumā spēkosies ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Kopš sezonas sākuma esam ļoti saspringtā grafikā. Tagad mums svarīgi atjaunoties ne tikai fiziski, bet arī mentāli. Puišiem jāpavada laiks ar ģimenēm un bērniem, lai pēc tam ar svaigu galvu atgrieztos pie slodzēm. Mums ir pietiekoši daudz laika, lai to izdarītu," teica Ankipāns.

"Dinamo" ar 23 izcīnītiem punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē tagad ir septītajā vietā , kamēr "Lokomotiv" ar 32 punktiem 24 mačos ir ceturtie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!